Hektor og damerne

SOMMER Kendetegn: Løvehoved, hvid og grå. Elsker selleri, bløde puder og pandenus.

I starten var der kun én dame, og det var lille forsigtige Sommer. Sommer er meget sky, men uden tvivl Domus Ninus' mest yndige kanin. Hun er ikke den store fan af mennesker, men når hun ligger i hendes yndlings lænestol, kan man godt få lov at gi hende lidt nus. Vi havde forsøgt at bonde Sommer med Merle og Benjamin, men vi løb hele tiden panden mod en mur. Til sidst besluttede vi, at så måtte Sommer have en anden ven og bo i den anden ende af huset. Vi sendte derfor Sommer på ferie til Guldborgsund Kaninhjem, hvor hun skulle vælge sig en ny ven. Da hun kom hjem havde hun selvfølgelig ikke kunne styre sig og havde derfor ikke én men TRE venner med: Emma, Anja og Hektor =) Vi forsøgte kortvarigt at bonde dem alle seks, men uden held. Firekløveret var dog en succes og Hektor har boet i stuen med sine damer lige siden. 

EMMA Kendetegn: Sort og propelører. Elsker basilikum, alle former for huler og en god kæbenus.

Emma er en rigtig baggårdskanin. Vi ved ikke hvor hun kommer fra, men nogen så hende strejfe rundt i deres have og indleverede hende til Guldborgsund Kaninhjem. Hun har haft en hård medfart, men er en meget mild og kærlig kanin og flokkens førehun.  Hun elsker at grave huler ude i haven og er god til at holde sammen på den lille flok og øser i høj grad ud af sin kærlighed for dem.

ANJA Kendetegn: Hermelin, kridhvid og særdeles døv. Hun elsker alle former for mad, at sove i en solstråle og at danse rundt omkring fusserne på os.

Anja er husets prinsesse. Hun er både den mindste og den ældste i Domus Ninus og har været spærret inde alene i et lille bur det meste af hendes liv. Da hun ankom til Guldborgsund Kaninhjem var hun derfor meget aggressiv og bed ud efter alle der kom hende for nær. Ser man hende i dag vil man ikke tro det. Hun er det mest kærlige og tillidsfulde man kan forestille sig. Forandringen kom i samme øjeblik hun fik plads og venner. Hun har aldrig vist andet end kærlighed over for os og hendes kaninvenner.

HEKTOR Kendetegn: Hængeører, sodet, altid med et uskyldigt udtryk i ansigtet. Elsker persille, alle former for nus, opmærksomhed og eventyr.

Hektor er manden i flokken. Han er en hver kaninejers drøm - og han ved det. Han charmerer alle der kommer i huset. Han sidder på stuegulvet og kræver øjeblikkelig nus af alle der går forbi. Han flopser, spurter rundt på sofaryggen/vinueskarmen/bogreolen. Er frygtløs, altspisende og utrolig tidskrævende.  Hvis han ikke får nok opmærksomhed, bestiger han gerne vasketøjskurve, opvaskemaskiner og skraldespande - alt der øger chancen for et godt ear scratch.