Frikaniner

I mange år er kaniner blevet holdt i bure uden hensyntagen til kaninens naturlige behov for at bevæge sig og socialisere med andre kaniner. Frikanin-konceptet gør op med denne meget gammeldags tilgang og introducerer i stedet kaninen som et aktivt medlem af familien, præcis som vi kender det fra hunde og katte. Kaniner er både renlige og sociale dyr, som egner sig godt til familielivet både i hus og lejlighed.
Den bedste danske hjemmeside om hold af frikaniner hedder frikanin.dk. Her kan du lære alt om pasning og pleje og om hvordan du skaber det perfekte hjem for dig og dine frikaniner.

Adobt - don't shop!

Har du fået lyst til at have dine egne frikaniner, har du mulighed for at gøre en kæmpe forskel for nogle af de mange kaniner, der i dag sidder rundt omkring på landets internater og kaninhjem. Mange af disse kaniner har siddet i bur hele deres liv. Ved at give dem et hjem med plads og kærlighed, vil du opleve, hvordan de blomstrer op og bliver kaniner igen. Alle kaniner hos Domus Ninus kommer fra Guldborgsund KaninhjemVi opfordrer til ikke at støtte dyrehandlere og avlere, som på alle måder er med til at forværre problemet med det høje antal af kaniner, der mangler et hjem.